Es busquen músics al Baix Besòs

Cabal Musical amplia l'àrea de cobertura a més municipis en la seva tercera edició

| 04/01/2017 a les 07:00h

Fins al proper 29 de gener es poden presentar propostes a una nova edició del Cabal Musical, el projecte del Taller de Músics per donar suport grups i músics de l'Eix Besòs. Enguany la convocatòria es manté als districtes barcelonins d'aquesta àrea i s'amplia a Badalona, Sant Adrià, Santa Coloma de Gramenet i Montcada i Reixac. 
Central Tèrmica del Besòs

La tercera convocatòria del Cabal Musical s'adreça a grups i músics, d'entre 16 i 35 anys, que tinguin relació amb algun dels següents municipis: Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montcada i Reixac, Badalona i els districtes barcelonins de Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí.

Després de les audicions als inscrits, que es faran al llarg del febrer, les propostes seleccionades seguiran un programa d'acompanyament artístic al Taller de Músics –de dos anys de durada– amb formació musical, artística i professional; producció d'una maqueta, un directe, un videoclip i fotos promocionals, i una mentoria professional per a la promoció, comunicació i introducció al sector.

Més informació i inscripcions gratuïtes en aquest enllaç.

A més de l'acompanyament artístic que s'ofereix als seleccionats, les passades edicions del Cabal Musical van desembocar en grans festes finals a l'Ateneu Popular 9 Barris, amb l'actuació de tots els grups i solistes participants, representants d'estils molt diversos: rap, flamenc, cançó mediterrània, fanfàrries balcàniques, pop, rock, etc.





Arxivat a: Sons de la mediterrània, Franja Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Montcada i Reixac, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí, Cabal Musical