Nits de taverna... a la taverna

La segona edició del cicle de folk i cançó a Almacelles, del 10 de febrer al 21 d'abril

| 12/01/2017 a les 09:54h

Les darreres setmanes han estat gèlides i blanques a Almacelles, al Segrià. Però sembla que l'aire s'escalfa. I més que s'escalfarà i s'irisarà, amb les cançons del segon cicle Nits de Taverna, que enguany se celebrarà a la sala Arca amb les actuacions de Bikimel, Jordi Batiste, Roger Pistola, Pau Riba, Formiga & Cigale i Rusó Sala.
Bikimel obrirà la segona edició del Nits de Taverna d'Almacelles, el 10 de febrer

L'any passat va néixer a Almacelles una nova iniciatva cultural, organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i impulsada i coordinada per Xavier Baró: el cicle musical Nits de Taverna. Aquella primera edició, que es va celebrar al Casal, va inaugurar-se amb el gran Jaume Arnella. També hi van passar Quico Pi de la SerraMeritxell Gené, Ivette Nadal, Cesk Freixas i Xarim Aresté.

Enguany els concerts es traslladen a un local que s'adiu més amb el nom del cicle, ja que s'hi pot beure: la sala Arca. I el cartell, com l'any passat, combina noms de diverses generacions i estètiques amb el denominador comú que totes tenen una forta i arrelada personalitat. Arrencarà el 10 de febrer amb Bikimel, i seguirà amb Jordi Batiste (24 de febrer), Roger Pistola (10 de març), Pau Riba (24 de març), Formiga & Cigale (7 d'abril) i finalment, quan l'hivern ja quedi lluny, Rusó Sala (21 d'abril). 
Arxivat a: Sons de la mediterrània