A ballar-la amb Brunzit

El quartet presenta el disc 'Ins'

| 02/02/2017 a les 07:00h

Brunzit, el quartet format per Perepau Ximenis (acordió diatònic), Daniel Regincós (violoncel), Joan Naspleda (flauta travessera) i Adrià Garcia (violí i fídula simpàtica), té disc nou de trinca. Es titula Ins (Temps Record, 2017) i el presentaran a la X Violinada d'Argelaguer.


Després de publicar el disc Maiadansa (Temps Record, 2012), el nou repertori del quartet s'obre amb una rumba ("Seq mod") i continua amb danses diverses: borreies, ball pla, masurca, xotis... A més, té les col·laboracions de l'arpa celta de Josep Maria Ribelles, la caixa d'Albert Dondarza i la veu de Roser Rubió, que canta una cançó pròpia, "Bonica", i una versió en portuguès i català de la diva del fado Amália Rodrigues, "Marxa portuguesa".

Presentant el nou treball, Brunzit seran presents ben aviat a La Violinada, la trobada de corda fregada d'Argelaguer, que celebrarà la desena edició entre el 10 i el 12 de febrer. El grup farà el ball de cloenda, el diumenge 12 al migdia, culminant una trobada on enguany també participarà la Panda de los Baños del Carmen, representants de la gran tradició dels verdiales de Màlaga.

De la peça que tanca i dona títol al nou treball de Brunzit, la masurca lenta "Ins", ja n'han fet un clip:

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Violinada, Brunzit, Argelaguer, Ins