The Klezmatics, a Banyoles

El popular grup novaiorquès de klezmer hi actua aquest 5 de febrer

| 04/02/2017 a les 07:00h

The Klezmatics, grup de referència pel que fa a la música klezmer, l'estil vinculat a les comunitats jueves de l'est d'Europa, actuarà aquest diumenge 5 de febrer (19 h) a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. Actualment, la banda fa una gira mundial per celebrar el seu trentè aniversari.


The Klezmatics
farà l'únic concert de la seva gira mundial a l'Estat espanyol a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles, aquest diumenge 5 de febrer. Matt Darriau (kaval, clarinet i saxo), Lisa Gutkin (violí i veu), Frank London (trompeta i teclat), Paul Morrissett (baix i tsimbl), Lorin Slamberg (veu solista, acordió, guitarra i piano) i Richie Barshay (percussions) integren la formació actual del grup, creat el 1986 a Nova York.

Actualment presenten un nou àlbum, Apikorsim (World Village / Harmonia Mundi, 2016), on, com ja és marca de la casa, eixamplen els límits de la música klezmer incorporant-hi elements de música balcànica, del tango i d'altres estils. A més, el nou treball inclou una adaptació al jiddisch de "L'estaca" de Lluís Llach, titulada "Der Yoch".   
Arxivat a: Sons de la mediterrània