Reconeixements

| 23/02/2017 a les 14:28h

L'any 2004 fou guardonada amb el Premi Nacional de Cultura al Foment de l'Ús de la Llengua Catalana, concedit per la Generalitat de Catalunya. El jurat va valorar que la publicació "s'ha convertit en un mitjà de referència d'alta qualitat en el món de la música popular catalana, amb una àmplia audiència entre els joves de tot el nostre àmbit lingüístic".

Al desembre del 2015 va rebre el Premi Gabriel Alomar dins del marc dels Premis 31 de Desembre, organitzats des d'Obra Cultural Balear, destinat a "reconèixer i promoure els estudis, les actuacions i les aportacions en qualsevol àmbit que, atenent el conjunt dels Països Catalans, hagi permès expressar amb tota normalitat la catalanitat de les Illes Balears, i hagi contribuït a conèixer, difondre i respectar aquesta realitat". El guardó ha tingut en compte la voluntat d'Enderrock de "donar a conèixer artistes de tot l’àmbit lingüístic i d’arribar a tots els territoris catalanoparlants". A més, també ha valorat l'impuls dels Premis Enderrock i el concurs Sona 9, dedicat a desobrir nous valors musicals de l'escena emergent.

L'any 2016 Òmnium Cultural va concedir el 7è premi Òmnium de Comunicació a la revista Enderrock, que es va entregar durant la 66a Nt de Santa Llúcia, la Festa de les Lletres Catalanes. Òmnium va destacar "la tasca editorial de dinamització del sector musical en llengua catalana, l'impuls dels premis Enderrock i el concurs Sona 9".

Enderrock es membre de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), i ha rebut els Premis APPEC a millor publicació en català (1999), millor editorial (2005) i millor acció digital (2008).
Arxivat a: Enderrock