Enderrock TV

Eva del Canto i Ojo de Buen Cubero a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa musical Bruts i Giancarlo Arena

Guillem Roma i Adala a Enderrock TV

| 06/03/2017 a les 13:00h

Eva del Canto
Eva del Canto | Arxiu de l'artista
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Eva del Canto, Bruts, Ojo de Buen Cubero i Giancarlo Arena

Dilluns de veu dolça i sentida. Eva del Canto és una artista d'aquestes que de tant en tant ens sorprenen amb covers a Youtube i que ens toquen la fibra en les actuacions en directe. Per a qui ho vulgui comprovar, dissabte 11 de març a les 20 h serà al Born de Cançons fent un homenatge a la música negra de tots els temps. Al plató delectarà amb "A Change Gonna Come".

Dimarts estarem "Incomunicats". El grup d'Hostalric Bruts es perd a Enderrock TV amb la cançó "Incomunicats", present al seu últim disc, Bruts (Buenritmo, 2016). Una fusió de pop, punk i rock en català que serà interessant de veure al plató. 

Dimecres rebel, arriba amb un grup "Ingovernable". Amb una mescla de rumba, ska, reagge i rock, Ojo de Buen Cubero presenta el seu segon disc, Ingovernable (autoeditat, 2017), al programa Enderrock TV. El 16 de març actuaran a la Sala Dresden de Cerdanyola del Vallès, i el 18 de març a la Plaça de Salvador Riera al Guinardó de Barcelona.  

Dijous màgic. Aquesta nit estarà dedicada a l'entrega dels Premis Enderrock. No hi haurà una actuació sinó diverses. L'escenari de l'Auditori de Girona es convertirà a les 21 h, i per una nit, en l'espai d'unió de la música dels Països Catalans. La gala es podrà veure en directe a les televisions locals i al 159 de Movistar+.  

Divendres d'estar per casa. Al plató Giancarlo Arena farà "Ballar a la cuina" tots els espectadors de manera un xic romàntica. L'artista presenta el seu nou EP, Hay gente que duerme (autoeditat, 2017). 

On es pot veure?

El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més també es pot veure en una vintena de televisions associades a La Xarxa.
 
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Bruts, Giancarlo Arena, Enderrock TV, Premis Enderrock 2017, Eva del Canto, Ojo de Buen Cubero

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.