Festival

Festivalot: El festival dels petits de casa

Durant les primeres 48 h van vendre gairebé totes les entrades

Els dies 27 i 28 de maig torna el Festivalot a Girona

Amb les actuacions de Els Amics de les Arts, Gossos, Animal i Quartet Mèlt entre altes

Avancem el nou 'lyric video' d'Els Amics

| 11/03/2017 a les 15:00h

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Michal Novak
Per tercera vegada consecutiva la formació catalana Els Amics de les Arts, i després de presentar el seu nou disc Un estrany poder (Sony, 2017) tornen a portar el Festivalot a la ciutat de Girona. Un festival dirigit i creat especialment per als més petits.

Sis escenaris de la ciutat són els encarregats d'acollir els dies 27 i 28 de maig les diverses actuacions del Festivalot d'aquest 2017. El Teatre Municipal, la Plaça del Pallol, el Saló de Descans del Teatre, el Claustre de la Mercè, l'Auditori de la Mercè i l'escenari de les escoles musicals tindran les actuacions d'artistes com Dàmaris Gelabert o Gossos



També podrem veure Mainasons, Quartet Mèlt, Beth, Pot Petit, El Petit de Cal Eril, Albercocks, Dj Diego Armando, Instròniks o The Explosive Swing Trio entre més de 30 concerts i activitats.

Tots els grups participants es reinventen en aquest festival per apropar-se al públic més jove. Els mateixos Els Amics de les Arts preparen una actuació especial sota el nom Millors Amics, on interpretaran totes aquelles cançons que agraden més als petits. 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Festivalot, Els Amics de les Arts, Gossos, Animal, Quartet Mèlt, Mainasons, Beth, Pot Petit, El Petit de Cal Eril, Albercocks, Dj Diego Armando, Instròniks, The Explosive Swing Trio

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.