Enderrock TV

Dani Gancho i Juan Valverde a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa musical Júlia Colom, The Missing Leech i Enric Hernàez

Eva del Canto i Ojo de Buen Cubero a Enderrock TV

| 13/03/2017 a les 14:00h

Dani Gancho
Dani Gancho | Xavier Mercadé
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Júlia Colom, Dani Gancho, Juan Valverde, The Missing Leech i Enric Hernàez

Dilluns de viatge. Agafem l'avió per aterrar a Mallorca. Allà va començar a sentir-se fa uns anys la veu de la jove Júlia Colom. Al plató ens interpretarà "T'he vist". I el 17 de març a les 20 h actuarà al Born de Cançons.

Dimarts de segones oportunitats. Arriba Dani Gancho amb l'àlbum Bajo extrañas circunstancias (Darklands / Gran Sol, 2017). El 29 d'abril el presentarà a la sala Les Enfants de Barcelona. De moment en directe al plató interpretarà "Otra oportunidad".

Dimecres de versions catalanes. Juan Valverde ens interpretarà "My Paradise", una de les cançons que trobem al seu EP Indieferente (Clippers, 2016) versionada al català. El proper divendres 17 de març actuarà a la sala Razzmatazz 3.

Dijous de rock-pop. Darrere The Missing Leech trobem Maurici Ribera. Amb una barreja d'estils, la seva música destaca per l'anti-folk, el rock i el pop. Després de deu anys de rock ens presenta un nou disc, Sacsejant el sotabosc (autoeditat, 2017). Al plató presentarà "Unicorns psicodèlics", una de les cançons del nou àlbum. En concert el podrem veure el 21 de març a la Sala BeGood.

Divendres d'intèrprets. El reconegut compositor i intèrpret de música d'autor Enric Hernàez fa parada a Enderrock TV, on ens interpretarà "Cançó breu". El tema forma part del seu nou disc, Prop la via del tren (Picap, 2017). El divendres 27 de març a les 21 h actuarà a la sala Luz de Gas, en el marc del festival BarnaSants. 

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Enderrock TV, Enric Hernàez, The Missing Leech, Juan Valverde, Dani Gancho, Júlia Colom

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.