Exposició

Les cançons il·lustrades de Marta Bellvehí al Centre Cultural Albareda

Avui a les 19.30 h s'inaugura l'exposició #DibuixarCançons, amb concert d'Ivette Nadal

Marta Bellvehí inaugura #DibuixarCançons

| 13/03/2017 a les 13:00h

Marta Bellvehí
Marta Bellvehí | Arxiu de l'artista
L'última pàgina de la revista Enderrock és per a la cançó il·lustrada de Marta Bellvehí, que mes rere mes converteix en imatge alguna cançó del grup que apareix en portada. El passat mes de setembre la il·lustradora va inaugurar l'exposició #DibuixarCançons>, on recollia totes les imatges que ha fet des que va engegar el seu projecte amb Enderrock, i avui la mostra es trasllada al Centre Cultural Albareda del Poble-sec.

A les 19.30 h tindrà lloc la inauguració, en la qual també aportarà el seu petit granet de sorra la cantautora i poeta Ivette Nadal. Les dues oferiran una col·laboració en directe en què Bellvehí il·lustrarà les cançons que la cantautora de Granollers oferirà en acústic. 

A l'exposició es podran veure les cançons il·lustrades d'Els Pets o de Manel, alguns dels primers grups que van passar per les seves mans. "Crec que tenen lletres amb imatges molt concretes, quotidianes, que són fàcils de portar a un terreny visual", diu. "En el cas de Txarango, quan vaig dibuixar 'Músic de carrer' vaig intentar no deixar-me influenciar per l'imaginari del grup i reinterpretar-la lluny del circ, les places i la festa." 
 

 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Centre Cultural Albareda, Exposició, Ivette Nadal, Marta Bellvehí

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.