Sona9

Et convidem a la festa del Sona9 a la Damm

Est Oest i Lakaste seran els protagonistes del concert de presentació de la 17a edició del Sona9

| 16/03/2017 a les 07:00h

Est Oest
Est Oest | Noemí Elias
Dimecres 22 de març et convidem a la festa presentació del #17Sona9 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb les actuacions dels darrers guanyadors del concurs, Est Oest i Lakaste. Les invitacions per assistir al concert es poden aconseguir omplint el següent formulari

La Sala de Màquines de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà l’habitual concert de benvinguda del Sona9, un directe que obre la nova temporada de la plataforma del pop emergent català i que estarà protagonitzat pels guanyadors de les dues darreres edicions, Est Oest (2015) i Lakaste (2016).

Els flamants guanyadors del Sona9, Lakaste, hi presentaran alguna de les cançons de Desastres naturals, el disc que estan gravant a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui. Per la seva part, els vigatans Est Oest, guanyadors de l'edició del 2015, mostraran algunes de les cançons de textura pop del disc Fortuna (LAV Records - Buenritmo 2016).

Voleu venir a la festa d'inauguració del concurs?
Si voleu venir al concert que llançarà el tret de sortida al Sona9, podeu aconseguir les vostres invitacions al següent enllaç. Les portes obriran a les 19.30 h i els concerts començaran a les 20 h. Al web del Sona9 també podreu informar-vos de les últimes novetats, així com inscriure el vostre grup a la nova edició del concurs.
Especial: Concerts
Arxivat a: Sona9, Sona9 2017, Est OEst, Lakaste, Sona9, Damm

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.