Concert

Musicant Josep Palau i Fabre

El músic Raül del Moral presenta 'La teva barba blanca', un disc de poemes musicats de Josep Palau i Fabre

El barceloní actuarà aquest dissabte 18 de març a l'Ateneu Harmonia de Barcelona

Salvador Espriu en 10 cançons

| 16/03/2017 a les 17:00h

Raül del Moral
Raül del Moral | Rodney Gardie
El 21 d'abril de 1917 va néixer el poeta i crític d'art Josep Palau i Fabre. Coincidint amb el centenari del seu naixement, el músic Raül del Moral publica el seu primer disc en català, basat en poemes de l'obra Poemes de l'alquimista (1925). "No se'm dona molt bé fer lletres i poder comptar amb els poemes de Palau i Fabre és un privilegi. No sóc un apassionat de la poesia, però resulta que aquests poemes i les cançons que he fet conviuen de manera molt natural", valora del Moral.

L'àlbum es titula La teva barba blanca (autoeditat, 2017), títol extret del poema "En la mort de Rabindranath Tagore". A banda del seu projecte de blues Raul Del Moral & The Blues Trimmers, aquesta vegada el músic presenta la seva primera incursió en llengua catalana.



"He gravat des de la primera fins a l'última nota tot sol", afirma. Es tracta d'un disc del tot artesà, on també ha convidat les veus de Txell Sust, Paula Giberga (La Folie) i Judit Neddermann i fa rapejar Amadeu Casas.

Aquest dissabte 18 de març Del Moral presentarà les noves cançons a l'Ateneu Harmonia de Barcelona acompanyat de Josep Martí al baix, Adrià Gonzàlez als teclats i Antonio Torres a la bateria. 

Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Raül del Moral, josep palau i fabre, poesia musicada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.