Concerts

El cercle de Sopa de Cabra es torna a tancar

Després de tres anys de concerts la banda inicia la recta final amb la gira 'Sopa de Cabra tanca el cercle'

Canet Rock, Festival de Cadaqués o Festival Portalblau són alguns dels llocs on se’ls podrà veure abans que parin màquines

Els Amics de les Arts, La iaia i Sopa de Cabra al Canet Rock 2017

| 15/03/2017 a les 11:58h

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra
Aquest 2017 serà l’any en què Sopa de Cabra es tornarà a acomiadar dels escenaris. Els últims tres anys han estat un batibull de concerts: el 2015 amb la gira de retorn ...3,2,1, el 2016 amb la gira Cercles i ara batejant aquesta última tongada de concerts com a Sopa de Cabra tanca el cercle.

La retirada no és definitiva, de fet Gerard Quintana i companyia se l’han plantejat per començar a preparar un nou treball. Aquesta nova gira començarà el proper 27 de maig amb un concert molt especial a la Carpa del Circ Cric al Montseny amb aforament per a només 500 persones i on jugaran amb elements tradicionals del món del circ.

La gira continuarà fins a la tardor del 2017 i els farà passar per festivals com el Canet Rock, el de Cadaqués o el Portalblau. Els gironins també faran visites llampec al País Valencià o a les Balears després de molts anys sense anar-hi.

Balanç positiu d’aquests tres anys

Aquesta etapa de Sopa de Cabra haurà tingut un gran recorregut. Tot va començar amb el concert sorpresa al terrat de la Oficina de Turisme de Girona, davant prop de 8.000 persones, per anunciar el seu retorn. Més de 15.000 persones en tres concerts van fer que el 2015 Sopa esdevingués el grup més venedor d’entrades cantant en català.
 

Sopa de Cabra al concert sorpresa sobre l'Oficina de Turisme de Girona Foto: Xavi Mercadé


Amb Cercles, el seu dotzè disc després de més de deu anys sense publicar noves cançons, la banda s’ha convertit en una de les que més discos han venut. La gira de presentació d’aquest àlbum els va dur a actuar en una vintena de poblacions, a vendre més de 30.000 entrades i a esdevenir novament el grup més venedor d’entrades per segon any consecutiu.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Circ Cric, concerts, gira, Sopa de Cabra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.