Internacional

Metallica aterren a Barcelona el febrer del 2018

La banda americana de rock dur tocarà al Palau Sant Jordi el 7 de febrer

La prevenda d'entrades s'obrirà el proper 22 de març, i el 24 la venda general

| 16/03/2017 a les 12:15h

James Heatfield en el seu últim concert a Barcelona l'any 2009
James Heatfield en el seu últim concert a Barcelona l'any 2009 | Xavi Mercadé
La promotora internacional de concerts Live Nation ha anunciat aquest matí que Metallica trepitjarà Barcelona en la seva gira Worlwired Tour. Serà el 7 de febrer de 2018 al Palau Sant Jordi, després de passar pel Barclaycard Center de Madrid el dia 3. 

Les entrades es posaran a la venda a partir del dimecres 22 de març a les 10 del matí a través d'un servei de prevenda en què Live Nation demana que els compradors es registrin com a usuaris, i la reserva de tiquets costa entre 80 i 100 euros extres. El divendres 24 també a les 10 del matí s'obrirà l'entrada general, els preus de la qual oscil·len entre els 200 i els 160 euros. 

L'última vegada que la banda de heavy mètal liderada per Lars Ulrich i James Hetfield va tocar a Barcelona va ser el 2009 al Parc del Fòrum en el marc del festival Soniesphere. L'any que ve vindran a presentar el seu últim disc, Hardwired... to Self-Destruct (Blackened, 2016), que a dia d'avui ja estan fent sonar arreu del món. A Barcelona i Madrid s'acompanyaran de Kvertelak, banda noruega de mètal.

 
Arxivat a: Enderrock, concert, gira, Worldwired tour, Palau Sant Jordi, Metallica

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.