Concerts

Les Sueques: el moviment aterra al Born de Cançons

La banda farà la presentació oficial del nou disc el divendres 24 de març

Les dones prenen el Born de Cançons

| 20/03/2017 a les 07:00h

Les Sueques
Les Sueques | Alba Pujol
El tercer disc de la inspirada banda barcelonina de pop-punk Les Sueques és Moviment (El Genio Equivocado, 2017), un treball potent i arriscat enregistrat als Hermitage Work Studios de Londres, amb la producció de Margo Broom (Goat Girl). La presentació oficial del nou treball serà aquest divendres 24 de març al cicle musical Born de Cançons, al Born Centre de Cultura i Memòria.

El nou directe del quartet és una reivindicació del que són: desplaçament i relació, nervi i contundència. Ball i acció en la seva estrena al Born de Cançons. A Moviment la banda explora onze visions del moviment en un cos que esclata èpic, enjogassat, extàtic i valent. El temes que el componen són més contundents, crus i originals que mai, amb riffs cantelluts i lletres punyents.



La rude delicadesa de la banda catalana transita per diferents registres: des de les nervioses i intrèpides "Moviment", "Temps", "Res" i "Merda" fins a les contemplatives "Neu”, "Les ones", "Dones antigues" o "Tu parles molt", passant per les divertides "Heroïna de Montserrat" i "Tu em caus molt bé" i la ballable "Acció". Un bon espectacle assegurat.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, les sueques, Born de cançons, pop-punk, born de cançons

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.