Enderrock TV

Hora de Joglar i Les Sueques a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa musical Morosito, Lady Witch i Quicksand Remedy

Dani Gancho i Juan Valverde a Enderrock TV

| 20/03/2017 a les 15:00h

Hora de Joglar
Hora de Joglar | Adrià Nevot
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Les Sueques, Hora de Joglar, Morosito, Lady Witch i Quicksand Remedy.

Dilluns de fer-se el suec. Lluny del significat de l'expressió, el grup Les Sueques fa una mescla de post-punk indie rock amb lletres atrevides que ha captivat més d'un. Avui seran al plató d'Enderrock TV interpretant "Tu em caus molt bé", cançó del seu nou disc Moviment (El Genio Equivocado, 2017), que presentaran en directe el proper divendres 24 de març al cicle Born de Cançons.

Dimarts de revista. Els protagonistes de la portada d'Enderrock d'aquest mes de març seran també els protagonistes d'Enderrock TV. Hora de Joglar seran a la sala La Mirona de salt el dijous 6 d'abril a les 23 h amb Oques Grasses i La Masovera Barbuda. En directe a plató ens ofereixen "Vigila".

Dimecres d'estaques i alls. El grup de Nou Barris Morosito tocarà en directe "Vampiro", cançó de la seva segona referència, Una historia en cada piel (Rocket Music, 2017), disc que transita entre el rock, el pop i la música d'arrels. Després d'un inici versionant cançons dels seus artistes preferits, el proper 1 d'abril aterren a la sala Almo2bar.

Dijous d'històries sense acabar. Des de Mallorca arriba Lady Witch amb el seu disc de debut, A vida o mort (Mésdemil, 2016), que fluctua entre el folk, el pop i el rock més americà. A plató interpretaran la cançó amb el curiós títol de "...".

Divendres grunge. Amb el seu últim treball, Crash Pickup and Ride (autoeditat, 2016), encara d'estrena, el grup barceloní Quicksand Remedy, devot del grunge, el funk i el rock, aproparà al públic d'Enderrock TV el tema "Seething Mass of Humanity".

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa. 
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Lady Witch, Morosito, Les Sueques, Hora de Joglar, Enderrock TV, Quicksand Remedy

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.