Beques

Tornen les Beques AIE

Més de 100 beques per a estudiants i professionals de la música residents a l'Estat espanyol

Dotacions de fins a 6.000 euros en llocs com el Berklee College of Music de Boston o el Liverpool Institute for Performing Arts

Cost zero per a músics novells

| 22/03/2017 a les 15:00h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
La Societat d'Artistes, Intèrprets o Executants d'Espanya (AIE) ha obert una nova convocatòria de beques d'estudis musicals, un total de 138 beques a les quals podrà optar qualsevol estudiant o professional de la música en actiu, amb independència de l'instrument, i incloent la veu, direcció d'orquestra i les noves tecnologies. Com a requisit extra, cal tenir la nacionalitat espanyola, de qualsevol país de la Unió Europea o d'un país llatinoamericà i ser resident legal a Espanya. 

D'aquestes, 22 són d'alta especialització amb una dotació de fins a 6.000 euros cadascuna, i cinc són destinades a socis de l'AIE majors de 35 anys per a formació o ampliació d'estudis musicals amb una dotació de 850 euros per estudiar en centres d'ensenyament no oficial.   

El 21 del proper mes d'abril és l'últim dia per poder enviar les sol·licituds a través del web de l'AIE, on també trobareu tota la informació sobre les diferents beques, així com per correu postal.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, BequesAIE, AIE

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.