Estrena

Txarango, el somriure de la revolta

Estrenem "Somriurem", un nou avançament del tercer disc 'El cor de la terra'

Aquest dissabte 25 de març actuaran al concert inaugural del festival Strenes

Un músic de carrer amb nas de pallasso es passeja per Girona

| 24/03/2017 a les 07:00h

Txarango
Txarango | Michal Novak

Al llarg de tota la setmana Txarango presenten cada dia dues cançons del seu esperat tercer disc, El cor de la terra (DiscMedi, 2017). Avui a Enderrock.cat en podeu escoltar un nou avançament, "Somriurem".

"Descriu els nostres paisatges d’infantesa i adolescència, mentre que la tornada defensa la idea que malgrat les adversitats, celebrem la vida", explica el cantant Alguer Miquel. A ritme de rumba, aquest tema segueix la línia de la cançó "El meu poble", del disc anterior. "Podria ser 'El meu poble' capítol 2", afegeix.




La formació del Ripollès ha demostrat que és una banda solidària i compromesa. De fet, aquest disc recull les experiències que han viscut els últims dos anys: a Àfrica, a Palestina i als camps de refugiats a Grècia. 

Com a gran novetat, el grup destinarà el 50% dels drets de cadascuna de les 14 cançons a una entitat social amb qui han treballat. En el cas de "Somriurem", serà per a ProActiva Open Arms, l'ONG que rescata les persones que intenten travessar el mar Mediterrani.

Estrena al terrat
Després de les pistes que va donar el festival Strenes en aquest vídeo, ja s'ha confirmat que Txarango seran els encarregats d'actuar al concert inaugural de la 5a edició. L'actuació serà aquest dissabte 25 de març a les 18 h al terrat de l'Oficina de Turisme de Girona i el públic podrà escoltar algunes de les noves cançons des del Pont de Pedra. Els del Ripollès agafaran el relleu de Love of Lesbian i Sopa de Cabra, els grups que hi han actuat en les darreres edicions.
Arxivat a: Enderrock, nou disc, Strenes 2017, el cor de la terra, txarango, Somriurem

COMENTARIS

Somriurem

Margarita Coch, 25/03/2017 a les 11:33

M'encanta la canço, m'grada Txarango, son fantàstics.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.