Estrena

Victòria Quingles musica els poetes propers

Estrenem el clip "El paradís" i tres cançons del primer disc de la cantant mallorquina, 'Nuredduna' (Picap, 2017)

El 9 d'abril presentarà l'àlbum al C.A.T. de Barcelona

PJ Harvey, iniciació a la poesia

| 29/03/2017 a les 07:00h

Victòria Quingles
Victòria Quingles | Pau Riera
Victòria Quingles és una jove cantant i compositora mallorquina. El proper divendres 31 de març publicarà el seu primer disc d'estudi, Nuredduna (Picap, 2017). A Enderrock.cat estrenem el videoclip d'"El paradís" i tres cançons de l'àlbum.

Amb un estil de cançó tradicional europea decorada amb pinzellades mediterrànies, Quingles accepta que el disc "pot sonar més clàssic per l'acompanyament de corda" de la Bulgarian Chamber Orchestra, amb la qual ha col·laborat. 

"El paradís" és un poema musicat de Jaume Oliver: "Parla de les etapes de la vida, el recorregut que fem, d'una manera optimista".


   
A més, també podeu escoltar "Nuredduna", la cançó que dona nom al disc, juntaments amb "La sirena" i "A la mort dels poetes". El primer poema va ser escrit per un amic seu en referència a l'obra La deixa del geni grec del poeta mallorquí Costa i Llobera: "És una història d'amor que acaba en tragèdia". 

La composició de l'àlbum és a partir de lletres de poetes reconeguts i d'altres provenen de les mans dels seus amics més propers, que ella musica de manera natural i tendra. Victòria Quingles explica que de moment no s'atreveix a escriure res: "Tenint amics que escriuen tan bé, ara per ara no em veig fent el pas", diu.

Una setmana després de la sortida del disc, concretament el diumenge 9 d'abril, Victòria Quingles presentarà les cançons en directe al Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.) de Barcelona.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Victòria Quingles, poesia, estrena, clàssica, poemes musicats, videoclip

COMENTARIS

m'agrada aquest paradís

Anna Pomar , 07/04/2017 a les 11:18

Tinc moltes ganes de veure't en directe diumenge 9. Felicitats !

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.