Videoclip

El so de carrer de Morosito

Estrenem el videoclip de la cançó "Son de la calle"

El segon disc de Morosito es va publicar fa poques setmanes

| 28/03/2017 a les 15:00h

La fusio de Morosito torna amb noves cançons. Després del debut l'any 2014 amb El hilo invisible (Satélite K), enguany els barcelonins han publicat el segon disc, Una historia en cada piel (Satélite K, 2017). El treball va veure la llum fa algunes setmanes, però a Enderrock.cat n'estrenem el clip del tema "Son de la calle".

El percussionista i productor dels dos treballs, Manel Cabello, explica l'evolució d'un a l'altre: "Al primer disc deixàvem anar les ganes de tot el que teníem guardat en un calaix des de feia molt de temps. En aquest segon àlbum hem anat creixent i veient el que més ens agrada i el que sabem fer millor", parant atenció a les necessitats de les cançons.



La majoria de temes del nou treball parlen de l'amor, "un sentiment universal", diu el guitarrista Sito Blanco, que afegeix que el grup prova de sortir del més habitual i retratar una visió particular de les coses, "amb imatges molt naïf", com la d'un llit buit o una cafeteria on no hi ha ningú.

Morosito presentarà el seu nou disc el proper dissabte 1 d'abril a Barcelona, i una setmana després, el dia 8, a Sant Boi de Llobregat. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Morosito, estrena, Son de la calle

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.