Videoclip

«Mai sols» de Pol Cruells entra a la pista de ball

Estrenem el videoclip del remix que Caïm Riba ha fet per al músic sabadellenc

El també conegut com a baixista d’Els Amics de les Arts mostra el seu vessant més electrònic

| 28/03/2017 a les 07:00h


En blanc i negre, amb roba cenyida i elegant a l’estil mod i amb bits a tota marxa, així es presenta el nou videoclip de Pol Cruells. La cançó “Mai sols” està agafada al seu quart i últim disc, Astronauta de terrat (Microscopi, 2015). Just abans d’una temporada intensa amb la gira d’Els Amics de les Arts, grup del qual Pol Cruells és el baixista, el músic ha volgut donar una nova dimensió a una de les seves composicions “més guitarreres”.

Qui ho ha fet, com altres vegades, ha estat el seu productor i membre de Pastora, Caïm Riba. Sobre la feina realitzada, Cruells destaca: “Sempre m’ha agradat com resol el tema electrònic, jo dic que fa electrònica d’autor perquè grava bona part dels sons ell mateix i la resta els retoca molt perquè quedin especials”.

I és que el canvi estilístic és radical: “En Caïm només ha agafat la veu original, i la resta de música és partint de zero”. El clip podríem dir que també és un Frankenstein audiovisual, perquè la combinació entre l’estètica mod amb l’electrònica és, si més no, curiosa. 

Dani Boada ha dirigit el videoclip, que té un missatge universal, segons Cruells: “Desitjar estar sols amb la persona que volem i no aconseguir-ho mai perquè estàs constantment rodejat de gent”. La frustració, però, es converteix en optimisme al final de la cançó, perquè “de vegades no cal anar a buscar la cala més recòndita, n’hi ha prou d'anar a fer unes birres a la platja i hi podem estar la mar de bé”.

 
Arxivat a: Enderrock, Mai sols, Pol Cruells, Caïm Riba, remix, videoclip, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.