Festivals

Els Amics de les Arts, Animal i Jarabe de Palo s'uneixen al Porta Ferrada

La 55a edició tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols del 14 de juliol al 19 d'agost

Les entrades es posaran a la venda avui mateix a les 16 h

Jamie Cullum, Zucchero, UB40, Love of Lesbian i Fangoria al Porta Ferrada

| 28/03/2017 a les 10:30h

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Michal Novak
El Festival de la Porta Ferrada és el reclam musical estiuenc per als que passen les vacances a la Costa Brava. El festival de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat avui el cartell de la 55a edició, una programació que inclou propostes artístiques per a tots els gustos, des de la música clàssica fins al pop, de l’humor a la dansa i de la tradició a l’avantguarda.

Als ja anunciats concerts a l’Espai Port de Jamie Cullum, UB40, Fangoria + La Unión, Zucchero i Love of Lesbian s’hi afegeixen altres grans noms de l’escena com Robe, Rosario, Antonio Orozco, Jarabe de Palo + Quercus, La Oreja de Van Gogh, Els Amics de les Arts (que estaran acompanyats d'Animal per a l'ocasió) i Vanesa Martín.

Els més menuts podran gaudir de la xerinola en família amb Damaris Gelabert (4 d'agost) a l'Espai Port, mentre que Sant Feliu tornarà a riure amb Singlot, el festival d’humor dirigit per Andreu Buenafuente, que enguany arriba a la tercera edició.



El jazz i la clàssica, també presents
Inaugurarà la cita un intens cap de setmana (el del 14 de juliol) de la mà de tres parelles jazzístiques i musicals: Toquinho & Maria Creuza, Michel Camilo & Tomatito i Chick Corea & Béla Fleck. Aquests tres concerts s’inclouen a l’abonament Tot Jazz, que permetrà gaudir de les tres vetllades per 98 euros.

La música clàssica estarà representada als concerts de Manel Esteve i Sarah Chang & Quartet Gerhard que es faran a l'Església del Monestir de Sant Feliu. La dansa tindrà el seu espai amb l’estrena de Carmen, de la Compañía de Victor Ullate a l'Espai Port, i el captivador Kemp Dances de Lindsay Kemp –mestre escènic de David Bowie i Kate Bush, entre d’altres- al Teatre Auditori Municipal.

Les entrades per al Festival de la Porta Ferrada es posaran a la venda avui mateix, dimarts 28 de març, a partir de les 16 h a través del lloc web del festival.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Sant Feliu de Guíxols, Els Amics de les Arts, Animal, Love of Lesbian, Jarabe de Palo, Damaris Gelabert, Porta Ferrada, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.