Festival

La Calella més solidària amb el festival La Crida

El festival organitzat per l'assemblea Calella x Refugiats ocuparà la Fàbrica Llobet la nit del 13 de maig i el Passeig de Manuel Puigvert el dia del 27 de maig

Amb les actuacions de Ital Youth Sound, Ebri Knight i Lágrimas de Sangre

Els Amics de les Arts, Animal i Jarabe de Palo s'uneixen al Porta Ferrada

| 28/03/2017 a les 15:00h

Ebri Knight
Ebri Knight | Calvo Gallery
L'assemblea ciutadana Calella x Refugiats té com a objectiu donar suport a les persones refugiades a través d'accions locals. L'última idea? Organitzar un festival acollidor.

Amb el nom La Crida, arriba a Calella un festival d'una nit i un dia. El 13 de maig a les 22 h, a la Fàbrica Llobet tindrà lloc un festival nocturn amb les actuacions del grup de música jamaicana Ital Youth Sound, el folk-punk dels maresmencs Ebri Knight i el rap combatiu de Lágrimas de Sangre.

El festival diürn no serà fins a les 12 h del 27 de maig. El Passeig de Manuel Puigvert s'omplirà d'activitats familiars: des de castellers fins a un vermut musical seguit d'un dinar popular, dansa amb la companyia Áurea Troupe, conferències, i fins i tot clowns. 

Els diners recaptats aniran destinats a diverses ONG actives amb els millors projectes.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Lágrimas de Sangre, festival La Crida, festival, Ital Youth Sound, Ebri Knight, Calella de Palafrugell, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.