Videoclip

Neons i bits al fons marí, així és el nou videoclip de Joan Miquel Oliver

Estrenem el clip d'”Atlantis”, cançó del nou disc del mateix nom que es publica el 7 d’abril

L'equip de Guardas Forestales torna a ocupar-se de la realització després d'haver treballat amb Oliver a “Flors de cactus”

L'evasió lunar de Joan Miquel Oliver

| 29/03/2017 a les 12:00h

Joan Miquel Oliver
Joan Miquel Oliver | Juan Miguel Morales
A poc més d'una setmana de la publicació d’Atlantis (Música Global, 2017), el nou disc de Joan Miquel Oliver, el mallorquí estrena el videoclip de la cançó que dona nom a l’àlbum. L’univers Oliver torna a reflotar en aquesta peça construïda per l’equip de Guardas Forestales, format pels realitzadors Mai Balaguer, Jordi Fàbregas i Oscar Lorca, amb qui el músic ja va comptar per fer el clip de Flors de cactus.



Aquest cop es tracta del fascinant descobriment d'una civilització perduda que governa un Posidó molt kafkià, tot en clau electropop i amb coreografies de la sol·licitada Anna Hierro (ex-Ensemble Topogràfic). La cançó té prou magnetisme perquè el vestuari i la direcció d’art (gestionats per l’estudi Pedra) només puguin ajudar a transportar-nos a un fons marí amb molt de neó i molt de bit.

Els primers concerts de presentació d’Atlantis es faran just el dia en què es publica el disc: el 7 d’abril Joan Miquel Oliver serà a Teatre Municipal de Girona en el marc del festival Strenes, el 20, 21 i 22 d’abril farà tres dies consecutius a la sala Beckett de Barcelona, i el 29 de juny tocarà a Vilanova i la Geltrú. 
Especial: Strenes
Arxivat a: Enderrock, Joan Miquel Oliver, videoclip, Atlantis

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.