Festivals

Manel, Tony Benett i Belle & Sebastian, al Festival Jardins de Pedralbes

La cinquena edició tindrà lloc del 5 de juny al 15 de juliol

Jarabe de Palo, Art Garfunkel, Birdy, Sting i Yann Tiersen, altres reclams de la cita

| 30/03/2017 a les 13:11h

Imatge il·lustrativa
El Festival Jardins de Pedralbes ja ha revelat el cartell de la cinquena edició. Entre el 5 de juny i el 15 de juliol més d'una vintena d'artistes passaran per l'escenari, entre els quals Tony Benett, Sting, Art Garfunkel o Belle & Sebastian com a grans reclams internacionals i Manel, La Locomotora Negra i Jarabe de Palo entre els artistes de casa.

L'encarregat de llançar el tret de sortida al festival serà el cantautor Rufus Wainwright, que repassarà les cançons que han marcat la seva carrera en la línia del pop líric que ha desplegat els darrers anys.



La inauguració oficial serà el 6 de juny de la mà de la big band més antiga de Catalunya, La Locomotora Negra, que delectarà el públic amb les seves interpretacions dels clàssics del jazz negre en el seu vessant més popular. La formació és un dels grups locals que passaran pel festival, com també ho faran Manel i Jarabe de Palo.

Completen el cartell el grup de soul, funk disco i r'n'b Kool & The Gang, Pasión Vega, que actuarà acompanyada de la israeliana Noa; el rei de la balada pop Michael Bolton, l'andalusa India Martínez, el compositor torinès Ludovico Einaudi, els llegendaris Beach Boys californians, el veterà músic de country Kris Kristofferson, la britànica Birdy, els electrònics Air, Gipsy Kings, Yann TiersennRoger Hodgson i l'actor Gérard Depardieu, que interpretarà part dels seus espectacles Cyrano de Bergerac i El carnaval dels animals.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Locomotora Negra, Jarabe de Palo, Belle & Sebastian, Tony Benett, festivals, Manel, Festival Jardins de Pedralbes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.