Festivals

Gener, Les Kol·lontai i Pupil·les, noves confirmacions del Feslloch

El festival tindrà lloc del 6 al 8 de juliol a Benlloch

Els anunciats s’afegeixen a Manel, Zoo, Smoking Souls, Animal i Huntza, entre altres

| 31/03/2017 a les 10:21h

Les Kol·lontai
Les Kol·lontai | Juan Miguel Morales
El Feslloch, festival per excel·lència de la música cantada en valencià, ha anunciat avui una segona tanda d'artistes per a l'edició d'aquest estiu, i ja són una vintena els artistes que passaran per Benlloch (la Plana Alta) del 6 al 8 de juliol.

Gener, una de les promeses d'enguany i grup que acaba de presentar l'entrega Oh, germanes! (Mésdemil, 2016), encapçala la tanda de confirmacions. Un altre dels plats forts serà l'espectacle feminista per la llibertat i la igualtat a càrrec de Les Kol·lontai (Montse Castellà, Sílvia ComesIvette Nadal i Meritxell Gené), que continuen amb el seu espectacle estrenat el passat gener al BarnaSants.



Lila serà també el concert de Pupil·les, recent formació que s’inspira en el hip-hop, l’electrònica i les històries femenines, i que acaba d’estrenar el disc Les silenciades (autoeditat, 2017). L'actor alcoià Xavi Castillo, que aplegarà el públic en sessions vespertines de monòlegs, teatre i música, és un altre dels grans reclams. A més, la música d'autor hi serà present amb Tomàs de los Santos i el duet format per Mireia Vives i Borja Penalba.

Xiromita Trad Project: el nou projecte de Miquel Gironès
Un dels grans atractius d’aquest segon anunci és la incorporació del Xiromita Trad Project al cartell del Feslloch. Es tracta del nou espectacle capitanejat per l’ex-Obrint Pas Miquel Gironès. El músic valencià té la col·laboració de figures com Miquel Gil, Rafa Arnal, Gusmà Gil, Toni Porcar, Víctor Través o Abel Garcia, i tots junts proposen un viatge singular per les arrels.

Feslloch 2017: un cartell que ja pren forma
Els anunciats se sumen a ManelEl DiluviZooSmoking SoulsRoba EstesaOques GrassesDoctor PratsPepet i MarietaEbri KnightAnimalCandela Roots i Huntza, anuciats a la primera remesa, tot i que el cartell encara no està tancat.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, feslloch, Gener, Les Kol·lontai, Pupil·les, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.