Concerts

La Cobla Catalana dels Sons Essencials uneix forces amb el folk de Mesclat

Les dues agrupacions comencen una gira conjunta el 28 d'abril a Girona

Presentaran el xou a Lleida, a Olesa de Montserrat i finalment el 15 d'agost a Barcelona en el marc del Tradicionàrius

Coblístics desacoblats

| 02/04/2017 a les 15:00h

Cobla Catalana dels Sons Essencials
Cobla Catalana dels Sons Essencials | Arxiu de l'artista
La Cobla Catalana dels Sons Essencials, liderada per Marcel Casellas, comença una petita gira juntament amb el mític grup de pop-folk Mesclat, on s'ajunten de tant en tant figures com el cantant de Brams Francesc Ribera 'Titot', Joan Reig (Els Pets), David Rosell (Dept.), Pep Toni Rubio (Música Nostra), Pau Vinyoles (Riu) i el mateix Marcel Casellas. 

El primer concert serà el proper 28 d'abril a Girona, coincidint amb els actes de la Diada de Sant Jordi, i continuarà per Lleida, Olesa de Montserrat i Barcelona, on tancaran la ruta el 15 d'agost dins el festival Tracidionàrius. 



La unió de les dues agrupacions es va produir per primera vegada l'estiu del 2014 al Museu d'Història de Catalunya, i enguany es tornen a ajuntar per oferir els temes més representatius de cadascun i acabar amb la fusió dels dos estils en una actuació conjunta. 

La Cobla Catalana dels Sons Essencials continuarà en paral·lel la gira del seu últim treball discogràfic, L'aloja (DiscMedi, 2016), que els durà per tot el país i de visita al Tourism Festival de la ciutat xinesa de Xangai al setembre. En aquest treball l'agrupació presenta un diàleg entre la rumba i la sardana totalment fresc i desacomplexat.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, gira, Cobla Catalana dels Sons Essencials, Mesclat, rumba, sardana

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.