La Fundació Catalunya - La Pedrera presenta aquest abril noves activitats al voltant de la cuina i la cultura. La primera és un concert show-cooking, aquest dimecres 5 d'abril, amb el títol 'Cuina lírica: repertoris i receptaris clàssics'. El xef de la Fundació Alícia, especialista en patrimoni i cuina històrica i col·laborador de la revista 440Clàssica&Jazz Jaume Biarnés, al costat del musicòleg i periodista Xavier Chavarria i d'un duo de veu i piano, faran un repàs dels moments àlgids de la cuina clàssica i dels repertoris més populars de la lírica.
A l'actuació es combinaran demostracions de cuina en directe (les amanides Carmen, Tosca o Aida, els canelons Rossini, el pastís Massini, el préssec Melba...) amb interpretacions en viu i comentaris al voltant de la història i circumstàncies de totes aquestes creacions, que al final es podran degustar.
El cuiner Jaume Biarnés
Els lectors de la revista 440Clàssica&Jazz coneixen prou bé l'entusiasme amb què Biarnés viu la cuina i la música. Al proper número hi haurà una nova demostració d'això, amb un suculent article sobre la relació entre el consomé i la personalitat de Giuseppe Verdi...
Les activitats a l'entorn de la cultura i l'alimentació a la Pedrera continuaran el 19 d'abril amb la proposta sensorial 'Alimenta els sentits! Un viatge poètic pel pa, l'oli i el vi', on es combinaran degustacions i lectures al voltant de la tríada mediterrània (el pa, l'oli i el vi) amb la col·laboració de l'actor