Actualitat

Itaca Band ja té a punt el nou disc i presenta videoclip

El quart disc del grup, ‘Explosiva’, es publicarà el 21 d’abril

La banda de Montcada i Reixac també estrena el videoclip oriental de “Ahora y aquí”

| 03/04/2017 a les 10:43h

Itaca Band
Itaca Band | Halley Records
Itaca Band es troben a la recta final del llarg periple de producció d’un disc. Queda menys d'un mes perquè publiquin Explosiva, el seu quart àlbum i el primer que els editarà la discogràfica Halley Records. Concretament el 21 d’abril és la data de sortida del nou disc, que entre les cançons té “Ahora y aquí”, de la qual s'ha estrenat el videoclip aquest dilluns.



La influència d’aquest primer tema ve de les experiències viscudes per la banda durant la seva primera gira asiàtica. La cançó és va gestar a Tòquio, on, en paraules del grup, van “descobrir a cada racó mil històries”. El videoclip es va rodar a la capital japonesa i la cançó la van enregistrar una setmana després de tornar del viatge amb el productor Genis Trani, que va ajudar a incorporar elements electrònics que encara no s’havien vist en la banda.

Sense por del canvi, aquesta primavera torna Itaca Band, i ja hi ha dos concerts de presentació programats amb gairebé totes les entrades venudes. El doblet serà a la sala Apolo de Barcelona el 5 de maig, dia per al qual ja s’han exhaurit entrades, i el 6, per al qual encara en queden algunes. 
 

Portada d''Explosiva', d'Itaca Band

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Itaca Band, Explosiva, Ahora y aquí, disc, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.