Estrena

Estrenem «Part d'un tot», on Mazoni s'agermana amb la natura

La cançó és el segon avançament del nou disc en acústic, ‘Carn, os i tot inclòs’, que veurà la llum el 21 d’abril

Després del seu capítol electrònic i anglòfil, el bisbalenc torna més descarnat que mai

Mazoni avança «Sol» amb videoclip acústic inclòs

| 04/04/2017 a les 11:30h

El Mazoni més acústic torna en el seu vuitè disc d'estudi
El Mazoni més acústic torna en el seu vuitè disc d'estudi | Noemí Elias
Jaume Pla és Mazoni des de fa més d’una dècada i ja porta gairebé deu discos a l’esquena, i és molt natural que cada nou treball que publiqui sigui una reinvenció de la seva carrera. La repetició sol ser la pitjor de les pors de molts artistes, i el bisbalenc n’és un, així que amb Carn, os i tot inclòs (BankRobber, 2017) emprèn el camí del cantautor rock, alliberat, però, de la formació clàssica.



“Part d’un tot” arriba després del videoclip de “Sol” on ja veiem a Pla sol amb la guitarra enmig d’un descampat. El músic descriu aquest segon avançament com “una cançó hippie, un cant a la natura on tot és amable i de bon rotllo.” Amb un aire de western reconeix que “té un aire americà amb reminiscències de gent que m’encanta com Neil Young i Bob Dylan”.

Aquest disc d’alguna manera li ha servit per començar de nou i veure el futur amb més clarividència. En paraules seves: “Reduir la música als components més bàsics em servirà per ordenar-me a mi mateix, per saber què més hi vull afegir”. L’únic element complementari que hi ha el disc, a més dels dos esmentats abans, és la veu de Judit Neddermann en tres de les deu cançons de l’àlbum.

L’entrevista completa a Mazoni la trobareu al número de d'abril de la revista Enderrock. El calendari de l’empordanès començarà a farcir-se de dates a partir del 21 d’abril, que és quan sortirà aquest vuitè disc d’estudi, Carn, os i tot inclòs. De moment, la presentació oficial serà al festival Guitar BCN el 25 de maig a la sala Barts Club.

 

Portada de 'Carn, os i tot inclòs', de Mazoni

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Mazoni, Part d'un tot, Carn os i tot inclòs, estrena, cançó

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.