Concerts

Itaca Band explota amb disc i concert

La banda de Montcada i Reixac publicarà ‘Explosiva’ el 21 d'abril

La presentació oficial en directe serà el 5 i 6 de maig a la sala Apolo de Barcelona

Itaca Band ja té a punt el nou disc i presenta videoclip

| 05/04/2017 a les 11:00h

Itaca Band
Itaca Band | Rderiera
Els veïns de La Pegatina ja són uns veterans de la gran escena mestissa. Divendres 21 d'abril Itaca Band presentarà la seva cinquena referència, Explosiva (Halley Records, 2017). Segons la banda, el terme fa referència a "un dispositiu o substància que en un temps molt breu pot alliberar una gran quantitat de calor, pressió o radiació".

La banda ja ha exhaurit les entrades de la presentació del nou disc a la sala Apolo de Barcelona del dia 5 de maig, i està a punt d’exhaurir les de la segona data, 6 de maig. És per això que a Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles per a aquest darrer concert i dos discos signats entre els nostres seguidors a Facebook.

Com puc participar-hi?
Si vols ser el guanyador/a de un d'aquests discos signats i una de les entrades dobles, només cal que posis like a la pàgina de Facebook d'Enderrock i comparteixis el post amb aquesta mateixa notícia. Dimarts 17 d'abril donarem a conéixer els guanyadors del sorteig a través de les nostres xarxes socials!

El temps i el moment d'Itaca Band
El nou treball trenca amb els motlles típics del gènere: rock, reggae, ritmes llatins i pop hi vesteixen cançons ballables amb lletres que sonen als propers himnes estiuencs. Per anar fent boca, la banda va presentar el passat dilluns el videoclip del primer avançament, "Ahora y aquí", cançó que recull les experiències de la seva primera gira asiàtica. El tema arriba en bon moment, ja que recentment el grup ha anunciat que a mig juliol viatjaran al Nepal.

Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Itaca Band, Ahora y aquí, mestissatge, Explosiva

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.