Actualitat

Cinc anys després, iCat torna a la FM

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals confirma que l’emissora de Catalunya Ràdio oficiarà el retorn a la freqüència modulada a l’inici de la temporada 2017-18

| 05/04/2017 a les 14:07h

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha anunciat avui, a través d’un comunicat, la recuperació de les emissions d’iCat.cat per les ones de freqüència modulada a partir del setembre d’aquest any. Per fer efectiu el retorn s’han aprovat uns mecanismes de cooperació entre el CCMA i el Departament de Cultura de la Generalitat.

iCat va néixer el 2006 com a emissora multimèdia per FM i internet i fins al 2012 va estar disponible en les dues plataformes. Per causes econòmiques, avui fa cinc anys l’emissora va caure de l’antena en l’etapa de màxima contenció pressupostària del sector públic català. La mesura era provisional i reversible, per això es va preservar la freqüència sense emissió.

La música i els continguts culturals emergents han estat des del començament els elements vertebradors d'una plataforma digital que integra tant l'emissió en directe com l'àudio a la carta, així com tota mena de contingut relacionat amb la producció catalana i l'escena internacional.

La recuperació d'iCat fm ha tingut la complicitat del conseller de Cultura, Santi Vila, que havia expressat públicament el desig de contribuir al retorn de les emissions, com una mostra més del seu compromís amb el servei públic de comunicació audiovisual vinculat a la cultura que s'ofereix des dels mitjans de la Corporació. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, iCat.cat, Catalunya Radio, radio, CCMA, iCat, Santi Vila

COMENTARIS

I quin es el dial ??

Jordi gratacos, 08/09/2017 a les 17:28

I quin es el dial ??

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.