Estrena

Xeic! més sentimentals i festius que mai

Un dia abans que es publiqui 'La nit és nostra', estrenem els 'videolyrics' de dues cançons del seu nou disc, 'La nit és nostra'

El grup de les Terres de l'Ebre torna amb un cinquè àlbum "menys reivindicatiu, però més festiu"

| 06/04/2017 a les 10:10h

Aquest 8 d'abril Xeic! presenten «La nit és nostra»
Aquest 8 d'abril Xeic! presenten «La nit és nostra» | Crescenti Fotografia
Una de les millors maneres d'assegurar-te que els teus fans se sàpiguen les lletres de les cançons és fer un videolyric on surtin tots i cadascun dels versos. La banda de les Terres de l'Ebre Xeic! ja va fer servir aquesta estratègia al disc anterior, i en aquest hi afegeixen les històries de fons en els vídeos amb les lletres.


“Sant Joan” i “Mil cançons” són els dos temes que estrenem un dia abans que es publiqui el disc La nit és nostra (U98 Music, 2017). El cantant de la formació, Aitor Cugat, pot avançar que aquest cinquè treball “sonarà molt fresc i amb algunes col·laboracions inèdites fins ara en el grup, com la veu femenina de Carla Gordo de 9Son en algunes cançons”.


Les temàtiques que aborda Xeic! aquesta vegada no van tan destinades a la reivindicació com a l’anterior Som (Right Here Right Now, 2015). Tal com comenta el frontman del grup, “ara potser ve la calma després de la tempesta, hem enfocat el disc de manera molt més festiva, parlant més de temes personals i sentimentals”.

Xeic! començaran a presentar La nit és nostra ben aviat. Aquest abril ja tenen programats concerts al Perelló, Cerdanyola i Reus, entre altres: a l’agenda del seu web els hi podreu trobar tots. La incògnita serà si en directe s’acompanyaran dels col·laboradors que han tingut a l’estudi, com algun membre d’Aspencat, Buhos, Dr Prats o Skakeitan.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, XEIC!, Mil cançóns, Sant Joan, La nit és nostra, videoclip, estrena, Terres de l'Ebre, Xeic!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.