Festivals

Muyayo Rif i The Sey Sisters al BioRitme

El festival també ha anunciat Segonamà, Les Anxovetes, Mandràgora o Ferran Savall al cartell

La trobada tindrà lloc del 24 al 27 d'agost al Pantà de Sau

| 06/04/2017 a les 10:29h

Muyayo Rif
Muyayo Rif | Arxiu de l'artista
El festival BioRitme, que per cinquè any consecutiu proposa una trobada a l'entorn de l'economia sostenible, la salut natural, l'alimentació ecològica, l'activisme social i la música rebel, ha anunciat avui les últimes incorporacions al seu cartell musical.

Barrejant formacions prou conegudes i noms que inicien el seu camí artístic, les bandes que se sumen a la programació són RusskajaMuyayo RifSegonamà, The Sey SistersLes Anxovetes, Landry el Rumbero, Mandràgora, Ferran Savall i Charli & Heiko.

També s'han fet públics els noms dels quatre punxadiscos que tancaran cadascuna de les quatre nits del festival. Són Dj Karlixx (drum'n'bass, jungle, dub), Dj Partisana (world music, cúmbia, calipso), Dj Rambla (reggae) i Dj Mamayé (world music, balkan, rumba catalana). 

La natura, l'ecologia i la consciència són els eixos del festival, que les properes setmanes donarà a conèixer una sèrie d'activitats, tallers, xerrades, espectacles de teatre i circ i espais per a tota la família que complementaran el cartell musical. El festival tindrà lloc entre el 24 i el 27 d'agost al Pantà de Sau, i fins al 30 d'abril se'n poden comprar els abonaments a un preu de 59 euros.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, the sey sisters, Muyayo Rif, festivals, BioRitme

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.