Festival

Mishima, cirereta del pastís a l'Ítaca, Cultura i Acció

El festival del Baix Empordà anuncia les actuacions de Mishima, Pau Riba i Guillem Roma

El 28 de maig, 17 i 18 de juny i 2 de juliol arriba al Baix Empordà la cinquena edició del festival Ítaca, Cultura i Acció.

«Qui més estima», la flama de la continuïtat de Mishima

| 06/04/2017 a les 17:00h

Mishima
Mishima | Leila Méndez
El festival Ítaca, Cultura i Acció ha fet un segon avançament del cartell d'aquest 2017 abans de la presentació final de la cinquena edició, mantenint les ganes de reivindicar la cultura com a dret bàsic a partir de diverses propostes culturals de gran qualitat a uns preus assequibles.

La Pujada al Castell del Montgrí s'ha consolidat dins el festival com un espai d'unió entre esport, música i gastronomia. El diumenge 28 de maig a les 10 del matí el polifacètic Pau Riba i Guillem Roma, que acaba de presentar el seu últim disc, Connexions (autoeditat, 2017), oferiran dues actuacions envoltats de natura. Els assistents també podran fer un tast de vins de DO Empordà.



Més endavant, el 2 de juilol, Ítaca es converteix en l'escenari de presentació oficial del nou disc de MishimaAra i res (TRIS/Warner, 2017). Després de les ja mítiques Havaneres de Calella, la platja de Port Bo de Calella de Palafrugell sentirà en primícia els nous temes del grup barceloní, que actua en aquest espai per primera vegada.

L'Ítaca ja havia anunciat l'actuació d'Albert Pla & Tortell Poltrona a l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí, el 18 de juny a les 18 h, i la programació del 10è JazzPera amb l'espectacle Joan Chamorro presenta la màgia de la veu i les actuacions d'Andrea MotisRita Payés, Élia Bastida, Alba Armengou, Alba Esteban i Abril Saurí, joves promeses del jazz català.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Ítaca, festivals, Mishima, Pau Riba, Guillem Roma

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.