Concerts

Bikimel estrena espectacle al Born de Cançons

'No ben bé' és el nou show de l'artista, on musica els poetes més radicals del país

L'espectacle engega divendres 7 d'abril al Born de Cançons

| 06/04/2017 a les 20:53h

Bikimel
Bikimel | Arxiu de l'artista
No ben bé és el nou espectacle de Bikimel, un xou on mostra el seu repertori més arriscat fins a la data i que l'artista presentarà demà divendres 7 d'abril al Born de Cançons, servint-se únicament de piano i veu.

No ben bé són poemes musicats d'alguns dels poetes més radicals del nostre país: Carles Hac Mor, Maria Cabrera, Dolors Miquel o Joan Brossa. Alguns d'ells amics de la cantautora, són protagonistes d'un diàleg nu i directe, sense artificis innecessaris. El mestre Xavi Lloses al piano, la guitarra d'Esteve Felipe i la veu única de Bikimel conviden a un viatge apassionant a l'arrel dels sentiments.

Si al seu debut discogràfic, Stat jònic (Temps Record, 2010), Bikimel presentava cançons folk com “L’espantaocells” i temes més estripats com "Plàstik", el seu segon treball, Farrera, Can-sons D.O. (Temps Record, 2013), era un disc conceptual, al qual va seguir Morir d’un llamp (Satélite K, 2015), un cançoner de perles folk. Però Bikimel és una cantant camaleònica que, com diu Roger Mas, canta "per transformar l’estat de l’ànima", i amb No ben bé la passa de la creació és encara més notable.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Bikimel, No ben bé, Born de Cançons

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.