Festival

El Teatre Grec, nou escenari del San Miguel Mas i Mas

L'espai acollirà un total de 15 actuacions del 4 d'agost al 3 de setembre

Se sumen al cartell Mario Biondi, Ernie Watts, Toni Lynn i molts més

Torna el San Miguel Mas i Mas Festival

| 08/04/2017 a les 15:00h

Ignasi Terraza & Bert Van Den Brink
Ignasi Terraza & Bert Van Den Brink | Lili Bonmatí
El Teatre Grec se suma a la llista d'espais del 15è Festival San Miguel Mas i Mas amb un total de 15 actuacions que tindran lloc entre el 4 d'agost i el 3 de setembre. A més el festival també ha avançat noves actuacions. 

Un somni per a l'artista del funk i el soul Mario Biondi era actuar al Palau de la Música Catalana. Ara aquest ideal s'ha fet realitat i l'italià hi actuarà el dimecres 2 d'agost. Tot i ser italià la seva veu negra sorprèn al primer instant. També seran al Palau el gran Ignasi Terraza, imatge del jazz del nostre país, acompanyat de Bert Van Den Brink, un dels referents del jazz europeu. El divendres 25 d'agost oferiran un concert de piano on tots dos músics faran un homenatge a Tete Montoliu amb el nom 20 anys sense Tete.   



A més, el festival ha revelat el concert inaugural del Born Centre de Cultura i Memòria del dissabte 29 de juliol. El duet Alfonso Vilallonga i Marco Mezquida presentarà un repertori d'autoria, J'ai deux amours, on destaca la cançó francesa. Un cicle que tancarà una de les formacions més importants del tango, Quinteto Real, el dissabte 26 d'agost. 

Mentrestant la sala Jamboree acollirà les actuacions de dues grans estrelles del jazz i el blues, respectivament. La llegenda del jazz Ernie Watts acompanyat del seu quartet oferirà dos concerts els dies 29 i 30 de juliol. La veu femenina del blues amb tocs d'arrel afroamericana Toni Lynn presentarà un espectacle juntament amb la Luca Giordano Band i el saxofonista Sax Gordon els dies 1 i 2 d'agost.
Especial: Festivals
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, San Miguel Mas i Mas, festivals, Teatre Grec, Mario Biondi, Ernie Watts, Toni Lynn, Ignasi Terraza, Bert Van Den Brink, Quinteto Real, Alfonso Vilallonga, Marco Mazquida

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.