Actualitat

Els tres videoclips del dia

Pau Vallvé, Retirada i Adrià Puntí posen imatges a cançons dels seus darrers treballs

Maria Arnal i Marcel Bagés estrenen el videoclip de «Tu que vienes a rondarme»

| 12/04/2017 a les 13:25h

Pau Vallvé estrena el vídeoclip d'«O només sóc jo»
Pau Vallvé estrena el vídeoclip d'«O només sóc jo» | Noemí Elias
Pau Vallvé - "O només sóc jo"

Una de les cançons més tristes del disc més positiu de Pau Vallvé, l'últim Abisme, cavall, hivern, primavera i tornar (autoeditat, 2017), ja té videoclip. La lletra és molt depressiva, però les imatges de la nova banda de Vallvé se sobreposen a la veu negativa i harmonitzen els sis minuts de vídeo. Tota la realització i muntatge del clip han anat a càrrec del mateix músic.




Retirada - "Gegants"

Sense que hagi passat un any des que van treure el primer disc, l'autoeditat Victòria/Derrota, el duet de post-rock Retirada! torna aquesta primavera amb tres singles, el tercer dels quals també té videoclip. Aquesta nova referència l'editarà El Segell del Primavera (discogràfica del Primavera Sound), i aquest nou videoclip de "Gegants" el firma Vicenç Viaplana.




Adrià Puntí - "Fill de presons"

Dos anys després d'haver tret el seu últim disc, La clau de girar el taller (Satélite K, 2015), Adrià Puntí n'estrena el videoclip d'una de les cançons. Així d'imprevisible és el músic de Salt: aquest dimecres ha mostrat el públic com de bé s'ho pot passar amb només un paraigua. La contribució del públic del festival Acústica de Figueres acaba de donar un aire encara més entrenyable a aquest clip realitzat pel mateix Puntí i Andrea Cardinale.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Pau Vallvé, Retirada, Adrià Puntí, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.