Festivals

El BarnaSants tanca la 22a edició amb una salut de ferro

El concert per celebrar els 15 anys de Túrnez & Sesé serveix de colofó del festival

Les 125 actuacions d’aquest any han aglutinat més de 16.000 espectadors

Gener, Les Kol·lontai i Pupil·les, noves confirmacions del Feslloch

| 15/04/2017 a les 10:00h

Els protagonistes del Barnasants 2017
Els protagonistes del Barnasants 2017 | Juan Miguel Morales
L’estabilitat i la sostenibilitat del BarnaSants estan més que garantides un cop acabada la 22a edició. El festival es defineix com de petit format i el públic respon al mateix esperit: en els 125 concerts d’aquest any s’han mobilitzat entre 16.000 i 17.000 persones. Aquesta xifra provisional posa de manifest la bona salut del festival, que manté una dinàmica de creixement sostenible: a partir dels poc més de 13.500 espectadors del 2006, el BarnaSants ha anat augmentant a poc a poc, amb un nombre similar de concerts, entre els 100 i els 130, fins a la xifra d'enguany.

El concert d’aquest divendres per celebrar els 15 anys de Túrnez & Sesé enceta la recta final del festival. A quatre dies de la cloenda s’han avançat dos premis BarnaSants honorífics per reconèixer la carrera i la dedicació de persones destacades del món de la cançó d’autor. La cantautora xilena Isabel Parra rebrà el premi a la trajectòria artística i la Fundació Victor Jara el premi a l’activisme cultural.

Més reconeixements
Altres projectes culturals que han estat reconeguts per l’organitsació del festival han estat Les Kol·lontai i el concert de Quico - Maria del Mar que s’ha celebrat en el marc del BarnaSants. Els dos projectes han rebut un premi especial pel foment de la cultura popular.

El BarnaSants també fa un pas endavant en la recuperació del patrimoni cultural en l'àmbit de la cançó d'autor. També s'ha volgut atorgar el premi especial a Maria del Mar Bonet per acompanyar el seu cinquantè aniversari als escenaris.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Barnasants 2017, cançó d'autor, Barcelona, festivals, Barnasants

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.