Enderrock TV

Maria Lamata i Chet a Enderrock TV

Aquesta setmana també passaran pel programa La Bambula i The Harlock

4Hiverns i The Wheels a Enderrock TV

| 18/04/2017 a les 15:00h

Maria Lamata
Maria Lamata | Arxiu de l'artista
Aquesta setmana l’actualitat musical dels Països Catalans a la petita pantalla redueix la programació i en lloc de ser els cinc dies de la setmana, serà de dilluns a dimecres. Els grups protagonistes de l’Enderrock TV d’aquesta setmana són Maria Lamata, La Bambula, Chet i The Harlock.

Dimarts de granets de positivitat. La cantant del maresme Maria Lamata es nodreix d'influències del jazz, el funk i el pop anglès per aprendre a riure's dels propis defectes i treure el pes excessiu que donem a les coses negatives de la vida. De tot això neix el seu primer treball discogràfic, Ets un desastre (Microscopi, 2017). A plató interpretarà "Fantasmes", i estarà en concert el divendres 5 de maig a les 22 h a la sala Clap de Mataró.
 
Dimecres de mestissatge. Rock, ska, reagge i sons llatins es donen la mà al primer disc del grup La Bambula366 (U98 music, 2017). Després d'un primer EP, Creando conciencia (Music Lan Studios, 2016), en aquest nou treball s'acompanyen en alguns dels temes de Mark-e Riera, de Doctor Prats i d'Albert García, d'Itaca Band. Creant expectativa, arriben a Enderrock TV sense revelar el nom de la cançó que interpretaran. 

Dijous sense trompetes. El grup barceloní Chet té un nom que vol retre homenatge al trompetista americà Chet Baker. El seu EP es titula Plans (U98 Music, 2017), i conté pop-folk d'autor, narratiu, arranjat de manera magnífica i que fa incursions a estils com el flamenc i la música clàssica sense perdre l'esfera pop. A l'escenari d'Enderrock TV presenten "Plans", i en directe actuaran el diumenge 21 de maig a les 12.30 h al Vermut Concert de La Capella de Can Gambús de Sabadell. 

Divendres en anglès. Entre Terrassa i Barcelona hi trobem The Harlock, amb un estil folk-rock indie. El seu treball més recent, Love-Sex-Hate: Story of a Record (El Gatete Gloton Records, 2017), parla de tres temes primaris: l'amor, el sexe i les coses que odiem. Amb "Just Friends" la veu de Toni Harlock inundarà el plató. 

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, The Harlock, Chet, La Bambula, Maria Lamata, Enderrock TV

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.