Concerts

Gener i Las Reinas Magas al Born de Cançons

El concert serà el divendres 21 d'abril a El Born Centre Cultural

El quartet valencià presenta 'Oh, germanes!' acompanyat del trio vocal i teatral Las Reinas Magas

| 18/04/2017 a les 10:34h

Gener
Gener | Paula Duart
Si a El temps del llop (Mésdemil, 2014) la banda del riu sec Gener jugava amb elements del blues i les músiques d’arrel per crear melodies pop amb flaire mediterrània, al seu darrer disc, Oh, germanes! (Mésdemil, 2016), el quartet fa un salt qualitatiu, creix i reinventa el seu so explorant nous territoris, passant els temes pel filtre del soul i la psicodèlia, refermant la contundència de les seves harmonies vocals... tot sense renunciar a l’esperit d’immediatesa pop.

L’àlbum, enregistrat en directe als estudis de Paco Loco al Puerto de Santa María (Cadis), vol ser un homenatge i una reivindicació del vessant receptiu de la humanitat, alhora que una purga de consciència dels mals endèmics de la masculinitat més tossuda. En definitiva, la banda dedica el disc a les dones, i per al concert a Barcelona estaran acompanyats del trio vocal i teatral Las Reinas Magas.

Aquesta serà la primera volta del grup a Barcelona, on aterra com una de les promeses més interessants del País Valencià. El concert tindrà lloc el proper divendres 21 d'abril, en el marc d'un cicle Born de Cançons que enguany es presenta amb nom de dona.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Gener, Las Reinas Magas, Born de Cançons, Concert, Born

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.