Actualitat

Una dècada de músics a La Sala

El local d'Igualada celebra 10 anys d'existència amb una programació de luxe

Els Amics de les Arts i Gener són els grups convidats aquest cap de setmana

| 18/04/2017 a les 16:50h

Els Amics de les Arts seran a Igualada aquest 22 d'abril
Els Amics de les Arts seran a Igualada aquest 22 d'abril | Michal Novak
Un de les sales més actives de la Catalunya Central està d’aniversari. Estem parlant de La Sala d’Igualada, un local que aquest 2017 ha iniciat una programació especial lligada als deu anys que va celebrar aquest hivern passat.

La Sala es troba al centre d’Igualada sota l’aixopluc de l’antic edifici modernista del Cercle Mercantil, fundat l'any 1899 i restaurat el 1985. Des del 2006 les propostes culturals que s'hi duen a terme són d’espectre ampli: no només s'hi fan concerts, sinó també monòlegs, cicles de cinema, exposicions, xerrades, festes temàtiques... i molts dies serveix com a discoteca. 

L'oferta d’aquesta setmana
Aquest dissabte 22 d’abril els grups convidats són de la talla de La Sala: ni més ni menys que Els Amics de les Arts i Gener. Totes dues bandes presentaran els seus nous treballs a la cèntrica plaça de Cal Font. D'una banda Els Amics de les Arts faran el primer concert de la gira a la Catalunya Central tocant les cançons d’Un estrany poder. De l’altra, els valencians Gener entonaran els temes de Oh Germanes, un dels discos de pop català més elevats del 2016.

Aquí podeu consultar la programació de La Sala i el preu de les entrades d'aquest dissabte.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Sala, Igualada, Els Amics de les Arts, aniversari, concert, Gener

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.