Estrena

Enderrock i NacióDigital estrenen el nou videoclip de La Sentina

El grup format per Oriol de Balanzó, Albert Girons, Santi Bonastre i Marc Sospedra presenta el seu segon disc, 'Llobregat'

| 18/04/2017 a les 12:45h


Després de tres anys de silenci discogràfic, La Sentina presenta un segon disc, Llobregat, que el consolida en el panorama musical català com un dels grups amb més personalitat i més singulars. Joan Pons (El Petit de Cal Eril) és el creador del gifclip de Boström, el primer videoclip, que Enderrock i NacióDigital presenten aquest dimarts.

L'àlbum ha estat produït per Cristian Pallejà i Ferran Resines amb La Sentina als Estudis Caballo Grande, amb la tasca de Dani Vergés com a il·lustrador del disc, inspirant-se en la iconografia de l’extingida línia de ferrocarril Manresa-Berga. Una de les primeres locomotores a transitar aquesta ruta va ser la Llobregat, l'any 1899.

La Sentina està format per Albert Girons (veu, guitarres, teclats), Santi Bonastre (bateries i veus), Marc Sospedra (baixos) i Oriol de Balanzó (guitarres, teclats, veus i pandereta). La presentació de Llobregat serà el proper 21 d’abril a la sala Begood a dos quarts de deu del vespre.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, disc, La Sentina, música, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.