Estrena

El canvi de Marta Pérez

Estrenem "Horses", tema del seu primer disc d'estudi, 'Punctual' (Dmusical, 2017)

L'àlbum sortirà a la venda el proper dijous 4 de maig i el concert de presentació serà el 27 de maig a l'Auditori de Girona

La guia de veus femenines que trepitjaran fort el 2017

| 20/04/2017 a les 08:30h

Marta Pérez
Marta Pérez | Arxiu de l'artista
Marta Pérez és cantant i compositora. Membre del grup gironí Acousters, amb qui ha tret dos discos, i del grup d'havaneres en femení Les Anxovetes, el proper dijous 4 de maig surt a la llum el seu primer disc en solitari, Punctual (Dmusical, 2017).

Amb un primer EP, Green Fields White Thoughts (autoeditat, 2015), que ja marcava un estil propi, ara torna amb un recull de deu històries. "Al principi pensava que no tenien cap fil conductor, perquè eren moments, reflexions i històries, però un cop acabades em vaig adonar que sí que tenen una cosa en comú", explica Pérez, "totes parlen d'algun element de canvi; un que hi ha ganes que es produeixi o bé que ja està passant".

A Enderrock.cat estrenem el clip de la cançó "Horses", que forma part del nou disc. Tot i que el tema porta per nom 'cavalls' en anglès, ella afirma: "No hi apareix ni un sol cavall. El nom ve de la primera imatge que em va venir al cap després d'haver compost el tema, un grup de cavalls corrent per un camp".



"Horses" parla d'una persona que sempre troba excuses per fer el que realment vol, en un treball que Marta Pérez defineix com a gens autobiogràfic. Al clip hi apareixen les il·lustracions del submarinista dins el got d'aigua de la jove artista Júlia Quintana.  

La compositora gironina ja va confiar en la il·lustradora per a la portada del seu EP Green Fields White Thoughts (autoeditat, 2015), i ara ho torna a fer per a la portada del CD Punctual (Dmusical, 2017) i el clip de "Horses".

Un treball, totalment pop i en anglès, el presentarà a l'Auditori de Girona el dissabte 27 de maig a les 21 h.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Marta Pérez

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.