Estrena

Senior aconsegueix transformar Carabén en Tom Waits

Estrenem “Marta”, la versió de Tom Waits adaptada per Senior i el Cor Brutal i interpretada per David Carabén

El nou disc dels valencians celebrarà els 10 anys de la banda amb versions i col·laboracions estel·lars

| 19/04/2017 a les 11:45h

Senior i el Cor Brutal avancen el tercer tema del disc «Valenciana vol.1»
Senior i el Cor Brutal avancen el tercer tema del disc «Valenciana vol.1» | Òscar Garrido
Pels aniversaris senyalats cal empescar-se celebracions originals que et facin venir ganes de continuar la resta de dies en què no fas anys. Amb aquesta premissa, els valencians Senior i el Cor Brutal han preparat un disc molt especial per commemorar els 10 anys com a banda i per fer encara més gran l’imaginari del rock xe, o com en diuen ells, “valenciana”, que han creat.

Valenciana vol. 1 (Malatesta, 2017) és el disc compost de 12 adaptacions de música d’arrel americana de diferents èpoques, redimensionades per Miquel Àngel Landete i Senior i el Cor Brutal amb la col·laboració de La Síndrome Lomax. Aquest últim és un col·lectiu heterogeni de col·laboradors on trobem noms com Jaume Pla (Mazoni), Carles Sanjosé (Sanjosex), Lluís Gavaldà, Núria Graham, Joan Pons (El Petit de Cal Eril) o David Carabén. El cantant de Mishima posa la veu a la cançó de Tom Waits "Martha", rebatejada com a "Marta".



Sobre aquest primer avançament, Landete (ideòleg principal d’aquest projecte) diu això: 
"Martha" va ser l'origen de totes aquestes col·laboracions. El vocalista convidat és David Carabén, de Mishima. Els admire molt, sempre estan evolucionant, i David té una veu greu que anava molt bé a la cançó. És una cançó d'amor d'eixes patètiques en les quals admets què ha succeït 30 anys després. Musicalment era difícil portar-la a un altre terreny, així que respectem l'original. Per açò trenca amb la uniformitat de la resta de cançons”.

El d’avui és el quart avançament de Valenciana vol. 1, que sortirà tot sencer el 22 de maig. Senior i el Cor Brutal s’acompanyarà dels convidats de luxe en alguns dels concerts d’aquest estiu, per exemple al del Festival Vida, on actuaran sota el nom de Senior i el Cor Lomax.
Arxivat a: Enderrock, Tom Waits, estrena, Senior i el Cor Brutal, David Carabén, Miquel Àngel Landete, Marta, cançó

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.