Concerts

10 anys de cultura, 10 anys de Casa Orlandai

Hi actuaran El Petit de Cal Eril, Balkan Paradise Orchestra i Les Absentes

Diverses activitats culturals ompliran l'espai del dijous 20 d'abril al dissabte 22

Estrenem "El plor" d'El Petit de Cal Eril

| 19/04/2017 a les 15:00h

El Petit de Cal Eril
El Petit de Cal Eril | Roman Yñan
La Casa Orlandai de Sarrià celebra 10 anys i ho fa amb tres dies d'activitats culturals. A partir d'aquest dijous 20 d'abril i fins al dissabte 22 el Centre Cultural estarà en ple rendiment. 

La celebració començarà amb una Rua inaugural a les 19 h on participen Dansa Lliure, Tabalers i Tabalets de Sarrià i la Big Band de l'Antàrtida. Un cop arribats a la Casa Orlandai es farà la presentació del llibre Casa Orlandai, 10 anys d'art, convivència i transformació social, acompanyada de la inauguració de l'exposició "Comunicant: 10 anys en cartells".

El primer dia de celebració tancarà amb el concert d'El Petit de Cal Eril a les 21.30 h a la Sala J.V.Foix, on el grup interpretarà algunes de les cançons del seu últim disc, La força (BankRobber, 2016), amb un format íntim. 



La tarda del divendres anirà acompanyada d'un recorregut artístic multidisciplinar que acabarà amb un còctel escènic a la Casa. 

Finalment el dissabte 22 d'abril estarà ple d'activitats familiars a partir de les 12 h i fins les 22 h. Les activitats aniran des d'un Jazz Vermut fins a una paella popular Km 0 amb bufada d'espelmes final o un concert de gòspel amb Free Choir. Per als més modernets també hi haurà un mannequin challenge per tots els espais de la Casa Orlandai.

La música de la Balkan Paradise Orchestra i de Les Absentes tancarà els actes festius a les 22 h a l'espai Pati d'en Marcel.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, concerts, Casa Orlandai, El Petit de Cal Eril, Balkan Paradise Orchestra, Les Absentes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.