FESTIVALS

La Pegatina, Ebri Knight, Brams i JOKB se sumen a l'Acampada Jove

Ja s'havien confirmat les actuacions d'Aspencat, Roba Estesa, Xeic!, Hora de Joglar, Boikot, Mellow Mood i Doctor Prats

El festival se celebrarà del 13 al 15 de juliol a Montblanc

Hora del Joglar, Boikot i Doctor Prats al cartell de l’Acampada Jove

| 20/04/2017 a les 17:33h

Ebri Knight
Ebri Knight | Calvo Galery
Segueix ampliant-se la cartera de bandes que actuaran al festival organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana i l'Associació Cultural Acampada Jove. En aquesta ocasió, quatre nous noms s'han afegit al cartell, entre ells La Pegatina, que tornarà a un escenari que ja els és conegut, en aquesta ocasió per oferir un dels pocs concerts que faran aquest estiu al Principat.

També s'ha anunciat que Ebri Knight actuaran a l'Acampada Jove: ja ho van fer al 2016, però la bona acollida del seu potent directe ha convensut a l'organització per tornar a comptar amb ells en aquesta nova edició.

Brams presentaran les cançons que ara mateix estan enregistrant: la banda encapçalada per Francesc Ribera 'Titot' prepara el llançament d'aquest nou treball per les properes setmanes, i seran una de les bandes que més es passejaran pels escenaris catalans aquest estiu.

El darrer nom confirmat avui ha estat JOKB, els guanyadors del concurs Música Jove 2016, que seran els encarregats d'estrenar les actuacions de l'escenari independència en l'edició que en fa 22 de l'Acampada Jove.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, acampada jove, brams, ebri knight, la pegatina, jokb

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.