Festivals

El Beatles Weekend celebrarà els 50 anys de 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band'

El festival de l'Estartit torna del 4 al 9 de juliol

Roger Gascón, Mazoni, membres de Trau i The Gramophone Allstars retran homenatge al quartet de Liverpool

| 03/05/2017 a les 13:00h

The Beatles
The Beatles | Arxiu Apple / EMI
La dotzena edició del Beatles Weekend, festival que cada any recorda i homenatja el quartet de Liverpool, torna a l'Estartit del dimarts 4 al diumenge 9 de juliol amb una setmana sencera en què es programen  diverses activitats al voltant del grup.

El punt àlgid del Beatles Weekend serà l'actuació de L'Estartit Beatles Tribut Band. La formació estarà liderada pel músic i productor Roger Gascón (The Lazy Lies, Chet), i l'acompanyaran Mazoni, Olalla Wallin (Chet), membres de Trau i The Gramophone Allstars, a més d'una secció de vents i cordes. Plegats, els músics aproparan als assistents algunes de les composicions que es van gestar a Abbey Road, fent especial èmfasi en el disc Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (Parlophone, 1967).

A més, el conegut vaixell Nautilus es convertirà per un dia en el Yellow Submarine. A bord, un grup entonarà les cançons dels FabFour com a banda sonora marinera direcció a les Illes Medes. Entre les altres actuacions que es podran veure a l'Empordà hi haurà White Pepper, un quintet encapçalat per la cantant de jazz Laura Simó i el pianista Nito Figueras.



Més enllà de la programació de concerts, les activitats a la zona es duran a terme al llarg de tota la setmana. Des del 24 de juny hi haurà obertes al públic tres exposicions al voltant de la literatura que s'ha escrit sobre el grup, les seves aparicions en pel·lícules i els 50 anys de l'aclamat disc Sergeant Pepper's Lonely Hearts Club Band (Parlophone, 1967).

Del dimarts 4 al dijous 6 de juliol, just abans del Beatles Weekend, hi haurà una projecció de diversos documentals sobre el grup anglosaxó.

L'últim dia de concerts, el 9, tindran lloc una banyada solidària per l'esclerosi múltiple i diverses activitats familiars. La cita tancarà amb una ballada de sardanes en clau bealte i un concert de cloenda que s'anunciarà en apropar-se la data.

L'Estartit Beatles Tribut Band preparant-se pel festival

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Trau, festivals, Nito Figueres, Beatles, Laura Simó, festival, Mazoni, Beatles Weekend

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.