Festivals

Roba Estesa i Els Amics de les Arts al cartell del Paupaterres

El festival de Ponent tindrà lloc el divendres 14 i dissabte 15 de juliol

Dr Calypso, Gertrudis o La Terrasseta de Preixens també formen part del cartell

| 02/05/2017 a les 11:00h

Roba Estesa
Roba Estesa | Xavier Mercadé
El Festival Paupaterres torna a Tàrrega el divendres 14 i el dissabte 15 de juliol en una vintena edició que fa gala d'un cartell de luxe: Els Amics de les Arts i els locals La Terrasseta de Preixens tornaran a pujar a l'escenari per segona vegada consecutiva.

El divendres 14 de juliol, el folk tradicional d'Ethno Catalonia omplirà l'escenari del Paupaterres de joves veus. També hi haurà les actuacions de Dr. Calypso amb el seu recent disc, Rarities (Buenritmo, 2016), i el grup del Vallès Oriental Gertrudis amb els temes del seu recent Ara volo alt (Promo Arts Music, 2016).



L'endemà, el grup més premiat als Premis Enderrock 2017, Roba Estesa, pujarà a l'escenari amb els temes del seu disc Descalces (Coopula, 2016). L'acordionista Carles Belda, acompanyat del guitarrista Marc Serrats, també portarà al festival els temes d'ara i d'abans.

Un nom com el de Joan Garriga (Dusminguet, La Troba Kung-Fú) no passa desapercebut. El dissabte 15 de juliol presentarà un xou de petit format acompanyat de Galàctic Mariatxis, un dels grans reclams d'un dia en què a més dels esmentats Els Amics de les Arts i La Terrasseta de Preixens també actuaran els valencians La Trocamba Matanusca

Per als més petits, es manté la secció Paupakids amb diverses activitats, tallers i espectacles. 
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Paupaterres, festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.