concerts

iCat celebra el retorn a la FM amb un nou Desconcert

La sala Apolo acollirà per segon any consecutiu la cita amb les 'Parelles impossibles' com a leitmotiv

P.A.W.N GANG i Manel, La Pegatina i Ramon Mirabet o Joan Miquel Oliver i Renaldo & Clara són algunes de les boges combinacions

Cinc anys després, iCat torna a la FM

| 25/04/2017 a les 14:30h

El Desconcert ajuntarà parelles impossibles com Manel i P.A.W.N GANG
El Desconcert ajuntarà parelles impossibles com Manel i P.A.W.N GANG | Xavier Mercadé
L’eufòria provocada pel retorn del canal de cultura i música del grup d’emissores de Catalunya Ràdio (iCat) a la FM ha provocat que aquest any es repeteixi la festa periodística-musical anomenada Desconcert. L’any passat es va fer per celebrar els 10 anys d’iCat, i aquest 2017 la cita celebrarà que a partir del setembre l’emissora es podrà tornar a sentir per la freqüència modulada. 



La data escollida és el 8 de maig a la sala Apolo, i el leitmotiv serà 'Parelles impossibles' i reunirà a l’escenari artistes que difícilment coincidirien en altres circumstàncies. Les cares conegudes de l’escena catalana tindran com a suport una banda formada per Gerard Cantero (baix), Toni Molina (bateria) i Jordi Casadesús (guitarra i teclats).

Els enfrontaments del cartell són els següents: Manel vs P.A.W.N GANG, La Pegatina vs Ramon Mirabet, Joan Dausà vs Falciots Ninja, David Carabén vs Maria Arnal i Marcel Bagés, Joan Miquel Oliver vs Renaldo & Clara, Delafé vs Eduard Gener, Les Sueques vs Museless, El Petit de Cal Eril vs Pavvla, Arnau Tordera (Obeses) vs Guillem Roma, Animal vs Raynald Colom i Yacine vs Bikimel.

El Desconcert es vol consolidar com la festa de trobada entre els artistes de l’escena catalana i els oients habituals d’iCat; una comunió que serà transmesa en videostreaming per Catradio.cat i TV3.cat i que més endavant també s’emetrà per Televisió de Catalunya. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, iCat, desconcert, Sala Apolo, concert, Manel, P.A.W.N GANG

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.