Estrena

Rúpits, feliçment imperfectes

Estrenem el clip del tema "Ulls clars" del seu primer disc d'estudi, 'Imperfeccions' (U98, 2017)

L'àlbum surt a la venda el proper 5 de maig

El concert de presentació serà el 13 de maig a La Font del Balç de Gironella

| 27/04/2017 a les 14:00h

Rúpits van ser els guayadors del Premi per votació popular al Sona9 2016
Rúpits van ser els guayadors del Premi per votació popular al Sona9 2016 | Arnau Puig
"La imperfecció és el que ens fa reals"; així és com el cantant de Rúpits, Marc Espel, explica el motiu del títol del seu primer treball discogràfic, Imperfeccions (U98, 2017). 

Guanyador del Premi per votació popular del concurs Sona 9 2016, el grup de Gironella estrena a Enderrock.cat el clip del tema "Ulls clars" del nou àlbum. Un llit elàstic, pols de colors, dos actors i una càmera és l'únic que els ha fet falta per interpretar de manera poètica la lletra d'una cançó que, diu Marc Espel: "Parla de desamor, d'algú que ha perdut un amor i el vol recuperar. Quan no saps com fer-ho, no en tens ni puta idea, però saps que si no el perdràs".  



"Ulls clars" és el primer tema que Rúpits va crear per al nou disc amb la intenció de convertir-lo ja des d'un principi en el single, per l'aire primaveral que té. A més, segons Espel, "té un estil més llatí, amb unes línies molt vives, que lliga totalment amb l'època de sortida d'Imperfeccions (U98, 2017)".    

El treball suposa una evolució respecte al seu EP (autoeditat, 2015). Imperfeccions (U98, 2017) conté dotze temes de pop festiu entre els quals apareixen pinzellades electròniques, sons llatins i fins i tot un estil més brit sense deixar de banda l'essència Rúpits

El proper divendres 5 de maig surt a la venda el disc, que serà presentat en concert el dissabte dia 13 del mateix mes a La Font del Balç, a Gironella. Com diu Marc Espel: "A casa". 
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Rúpits, estrena, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.